Varhaiskasvatusta,
esiopetusta ja
perusopetusta
musiikkipainotteisella
Reggio Emilia
-pedagogiikalla

 

Parhaat opit Italiasta, 
uutena sovituksena – Taikatahdin Rakkauden pedagogiikka

Oulussa ja Helsingissä vaapaana 1 - 6 -vuotiaiden hoitopaikkoja. Myös syksyn 2024 esiopetuspaikat haettavissa.

Oulussa perusopetuksen 1.-6. luokille haku käynnissä.


Lisätietoja täältä.

 

Loris Malaguzzi puhuu Reggio Emilia pedagogiikasta kasvatusfilosofiana, jonka syvimpänä ajatuksena on auttaa lasta näkemään ympäröivä maailma useilla eri tavoilla, kaikkia aisteja hyödyntäen. Pedagogiikan ytimessä ovat: aito vuorovaikutus, toiminnallinen oppiminen, lapsi aktiivisena osallistujana, vastuun kantaminen, kunnioitus lapsen kykenevyyttä kohtaan, yhteisöllisyys ja yksilöllisyys erikseen ja yhdessä, uteliaisuus maailman ilmiöitä kohtaan, prosessinomainen oppiminen ja ennen kaikkea ilo osana arkea.

Musiikkipäiväkoti Taikatahti 

Me annamme aikaa kokea, ihmetellä ja oppia! Oulussa ja Helsingissä toimiva Taikatahdin Musiikkipäiväkoti tarjoaa laadukasta ja lämminhenkistä varhaiskasvatusta, jossa osallistava musiikkikasvatus on läsnä joka päivä.

taikatahti_esiopetus4.jpg

Taikatahdin esiopetus

Taikatahdissa järjestetään esiopetusta, joka noudattaa valtakunnallista esiopetussuunnitelmaa Taikatahdin oman pedagogiikan mukaisesti. Taikatahdilla on pitkä kokemus esiopetuksen järjestämisestä aina vuodesta 1998 lähtien.

taikatahti_esiopetus3.jpg

Taikatahdin
koulu

Oulussa toimiva ensimmäinen suomalainen Reggio Emilia -peruskoulu! Noudatamme valtakunnallista opetussuunnitelmaa, johon sovellamme Reggio Emilia -pedagogikkaa. Perusopetus on maksutonta.

Ajankohtaista

 

Taikatahdin historiavideo

Katso ja kuuntele oheiselta videolta Taikatahdin toiminnan historia.

 

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

 
Taika-GIF.gif